Bridging the Atlantic

Telemark trade office åpnet i Minot

Telemark Trade Office ble nylig offisielt- og høytidelig -åpnet av Guvernør Jack Dalrymple og vår egen Fylkesordfører Terje Riis Johansen i Minot i Nord-Dakota. Tilstede var også bl.a Senator John Hoeven, Ambassadør Kåre Aas, samt flere representanter fra Telemark
fylkeskommune og norsk/amerikansk industri -og næringsliv.

Trade Office kontoret skal ledes av Bjørn Forsdahl. Med sin brede erfaring og godt kjennskap til norsk og amerikansk samfunns -og næringsliv vil han være en aktiv pådriver for at næringslivsledere på begge sider av Atlanteren en bedre forståelse av hvilke unike muligheter som ligger for samarbeid, utvikling og synergier mellom Telemark, Norge og Midtvesten i USA.

-Åpningen av Telemark Trade Office her i Minot er en milepæl. Nå viser et samlet Telemark at vi er i forkant når det gjelder å se mulighetene for bedrifter i og rundt fylket her i Nord Dakota. Velkomsten vi fikk fra guvernør Jack Dalrymple, senator John Hoeven og vår egen ambassadør Kåre Aas under åpningen, viser at det kun er opp til oss. Nå må flere av Telemarks bedrifter kjenne sin besøkelsestid. Her er det store muligheter for samarbeid - som vil resultere i business, sier Arnt Helge Hauglid, styreleder i Telemark Offshore.

Les også tidligere artikkel

Bottom